Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Administratief medewerker customer service Randstad 09-11-2023

Redactie Renswoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Renswoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Administratief medewerker customer service

Wil je graag aan de slag als Administratief medewerker customer service in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Administratief medewerker customer service. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Administratief medewerker customer service te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Administratief Medewerker Customer Service

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Administratief medewerker customer service

Klinkt deze vacature als Administratief medewerker customer service voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 08-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres Marktgeldersevallei@nl.randstad.com en telefoonnummer 0318 672 595. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Administratief medewerker customer service tot Jet en Marjolein.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Renswoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Renswoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Renswoude
  2. Administratief medewerker customer service Randstad 09-11-2023

Bekijk nog meer vacatures