Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Administratieve Financieel medewerker Events, 24 - 40 uur p/wk Ticketcounter B.V. 05-06-2024

Redactie Renswoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Renswoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Administratieve Financieel medewerker Events, 24 - 40 uur p/wk

Wil je graag aan de slag als Administratieve Financieel medewerker Events, 24 - 40 uur p/wk in EDE GLD? Bekijk dan snel deze vacature.

Ticketcounter B.V. is op zoek naar een Administratieve Financieel medewerker Events, 24 - 40 uur p/wk. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 0 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Administratieve Financieel medewerker Events, 24 - 40 uur p/wk te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Financieel Administratief Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Kunst/Cultuur/Entertainment

Contract uren

24 – 40 uur

Salaris

0 – 0 euro

Solliciteren op de functie van Administratieve Financieel medewerker Events, 24 - 40 uur p/wk

Klinkt deze vacature als Administratieve Financieel medewerker Events, 24 - 40 uur p/wk voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 03-08-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Ticketcounter B.V.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres job.7mw1l@internetwerving.recruitee.com en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is https://internetwerving.recruitee.com/o/administratieve-financiele-duizendpoot-2. Je kan je voor deze vacature als Administratieve Financieel medewerker Events, 24 - 40 uur p/wk tot Dorien de Jong.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Renswoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Renswoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures renswoude
  2. Administratieve Financieel medewerker Events, 24 – 40 uur p/wk Ticketcounter B.V. 05-06-2024

Bekijk nog meer vacatures