Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Ervaren logistiek medewerk(st)er Continu Professionals 06-09-2023

Redactie Renswoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Renswoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Ervaren logistiek medewerk(st)er

Wil je graag aan de slag als Ervaren logistiek medewerk(st)er in Eindhoven? Bekijk dan snel deze vacature.

Continu Professionals is op zoek naar een Ervaren logistiek medewerk(st)er. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Ervaren logistiek medewerk(st)er te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

·       Ben jij een gedreven magazijnmedewerker met uitgebreide kennis van magazijn- en voorraadbeheer? De opdrachtgever zoekt iemand die een helicopterview heeft en overzicht kan behouden over de diverse logistieke processen. Je bent logisch denkend, probleemoplossend en neemt eigenaarschap over je taken. Accuratesse en samenwerking zitten in je natuur, en je bent altijd leergierig om jezelf verder te ontwikkelen.

·       Daarnaast beschik je over technisch inzicht. Je bent bekend met administratieve registratiesystemen, bij voorkeur met ervaring in ERP-systemen. Je hebt diepgaande kennis van de logistieke werkprocessen en je bent altijd bereid om mee te denken over continue verbeteringen.

·       Het bezit van een heftruck rijbewijs is een pre voor deze functie. Het is van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent sociaal vaardig en kunt effectief samenwerken met diverse afdelingen binnen ons bedrijf.

·       Als magazijnmedewerker ben je handig, denk je klantgericht en ben je altijd op zoek naar oplossingen. Een 9-tot-5-mentaliteit is niet wat jou drijft; je bent flexibel en bereid om wanneer nodig extra inzet te tonen.


Arbeidsvoorwaarden

·       Bij de opdrachtgever kom je terecht in een hecht team van collega's van verschillende leeftijden. Je zult je snel thuis voelen in deze prettige werkomgeving.

·       Als magazijnmedewerker krijg je de kans om in een leuke, zelfstandige functie aan de slag te gaan. Het bedrijf bied je volop mogelijkheden om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Je kunt rekenen op een dienstverband met intentie voor lange termijn, zodat je een stabiele basis hebt voor je carrière.

·       Het salaris zit tussen de € 2400 en € 3200 dat past bij jouw ervaring en kwalificaties. Daarnaast zijn er mogelijkheden om vakgerichte opleidingen en cursussen te volgen, zodat je jezelf voortdurend kunt blijven ontwikkelen.

·       Bij het bedrijf krijg je niet alleen een baan, maar ook een omgeving waarin je jezelf kunt ontplooien en waar jouw inzet gewaardeerd wordt. 

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Logistiek/magazijn Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2800 – 3200 euro

Solliciteren op de functie van Ervaren logistiek medewerk(st)er

Klinkt deze vacature als Ervaren logistiek medewerk(st)er voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 05-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Continu Professionals. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres m.franken@continu.nl en telefoonnummer 020 - 311 80 90. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Ervaren logistiek medewerk(st)er tot Mauro Franken.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Renswoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Renswoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Renswoude
  2. Ervaren logistiek medewerk(st)er Continu Professionals 06-09-2023

Bekijk nog meer vacatures