Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Export Officer (Ede / 35K-45K / internationaal familiebedrijf) Page Personnel 17-05-2024

Redactie Renswoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Renswoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Export Officer (Ede / 35K-45K / internationaal familiebedrijf)

Wil je graag aan de slag als Export Officer (Ede / 35K-45K / internationaal familiebedrijf) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Page Personnel is op zoek naar een Export Officer (Ede / 35K-45K / internationaal familiebedrijf). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2917 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Export Officer (Ede / 35K-45K / internationaal familiebedrijf) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Je bent een enthousiaste teamplayer met minimaal een Mbo achtergrond, aangevuld met bruikbare werkervaring. Ook je initiatief en zelfstandigheid dragen bij aan een soepel en administratief proces. Je bent resultaat- en servicegericht, stressbestendig en voelt je thuis in een commerciële omgeving. Daarnaast ben je communicatief vaardig, beheers je de Nederlandse taal en kun je ook in het Engels (en eventueel) Duits uit de voeten.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Supply Chain Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Handel/Groothandel, Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2917 – 3750 euro

Solliciteren op de functie van Export Officer (Ede / 35K-45K / internationaal familiebedrijf)

Klinkt deze vacature als Export Officer (Ede / 35K-45K / internationaal familiebedrijf) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Page Personnel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer 31205788060. De website van Unknown is http://www.pagepersonnel.nl. Je kan je voor deze vacature als Export Officer (Ede / 35K-45K / internationaal familiebedrijf) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Renswoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Renswoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures renswoude
  2. Export Officer (Ede / 35K-45K / internationaal familiebedrijf) Page Personnel 17-05-2024

Bekijk nog meer vacatures