Search
Close this search box.

Gelderse Roos 73 3925 SK Scherpenzeel (GE) te koop

Redactie Renswoudenieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Renswoude en de omgeving van Renswoude. Zoek de ideale woning in Renswoude.

Meer informatie over Gelderse Roos 73 3925 SK Scherpenzeel (GE) 

De woning aan de Gelderse Roos 73 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 479.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 135 m² en staat op een perceel van 168 m². Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Robuuste, uitgebouwde hoekwoning: licht, royaal en keurig afgewerkt!

De advertentie van de woning aan de Gelderse Roos 73 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Renswoude en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Gelderse Roos 73

Postcode en woonplaats

3925 SK Scherpenzeel (GE)

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

168 m²

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 479.000 k.k.

Interesse in Gelderse Roos 73 3925 SK Scherpenzeel (GE)

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor René Doornbos makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Gelderse Roos 73.

Ben je op zoek naar een makelaar in Renswoude, bekijk dan zeker even deze makelaars in Renswoude.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Gelderse Roos 73 3925 SK Scherpenzeel (GE)