Search
Close this search box.

Bekijk de vacature ICT helpdeskmedewerker Randstad 07-11-2023

Redactie Renswoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Renswoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature ICT helpdeskmedewerker

Wil je graag aan de slag als ICT helpdeskmedewerker in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een ICT helpdeskmedewerker. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als ICT helpdeskmedewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Helpdeskmedewerker Ict

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van ICT helpdeskmedewerker

Klinkt deze vacature als ICT helpdeskmedewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 05-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres recruitment.rcc@nl.randstad.com en telefoonnummer 026-3536136. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als ICT helpdeskmedewerker tot Anne, Jenny & Lars.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Renswoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Renswoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Renswoude
  2. ICT helpdeskmedewerker Randstad 07-11-2023

Bekijk nog meer vacatures