Search
Close this search box.

Bekijk de vacature leerling-monteur voertuigen - direct jaarcontract Randstad 20-01-2024

Redactie Renswoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Renswoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature leerling-monteur voertuigen - direct jaarcontract

Wil je graag aan de slag als leerling-monteur voertuigen - direct jaarcontract in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een leerling-monteur voertuigen - direct jaarcontract. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als leerling-monteur voertuigen - direct jaarcontract te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Monteur Voertuigen

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Automotive

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3000 – 3000 euro

Solliciteren op de functie van leerling-monteur voertuigen - direct jaarcontract

Klinkt deze vacature als leerling-monteur voertuigen - direct jaarcontract voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres vakschooltechniekoost@nl.randstad.com en telefoonnummer 06-22249865 of 06-57536385. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als leerling-monteur voertuigen - direct jaarcontract tot Lianne & Karin Lianne & Karin.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Renswoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Renswoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Renswoude
  2. leerling-monteur voertuigen – direct jaarcontract Randstad 20-01-2024

Bekijk nog meer vacatures