Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Logistiek medewerker (hoge toeslag) Randstad 05-01-2024

Redactie Renswoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Renswoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Logistiek medewerker (hoge toeslag)

Wil je graag aan de slag als Logistiek medewerker (hoge toeslag) in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Logistiek medewerker (hoge toeslag). Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Logistiek medewerker (hoge toeslag) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Logistiek Medewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Ervaren

Branche

Zakelijke dienstverlening

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Logistiek medewerker (hoge toeslag)

Klinkt deze vacature als Logistiek medewerker (hoge toeslag) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 05-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres ede3564@nl.randstad.com en telefoonnummer 0318-672584. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Logistiek medewerker (hoge toeslag) tot Angela, Iman en Lynn.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Renswoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Renswoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Renswoude
  2. Logistiek medewerker (hoge toeslag) Randstad 05-01-2024

Bekijk nog meer vacatures