Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Medewerker E-commerce (Direct in dienst opdrachtgever) Randstad 16-11-2023

Redactie Renswoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Renswoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker E-commerce (Direct in dienst opdrachtgever)

Wil je graag aan de slag als Medewerker E-commerce (Direct in dienst opdrachtgever) in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Medewerker E-commerce (Direct in dienst opdrachtgever). Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker E-commerce (Direct in dienst opdrachtgever) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Online Marketeer

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Medewerker E-commerce (Direct in dienst opdrachtgever)

Klinkt deze vacature als Medewerker E-commerce (Direct in dienst opdrachtgever) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 14-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres dylan.van.laar@nl.randstad.com en telefoonnummer 026 3536190. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Medewerker E-commerce (Direct in dienst opdrachtgever) tot Dylan, Wendy & Patricia.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Renswoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Renswoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Renswoude
  2. Medewerker E-commerce (Direct in dienst opdrachtgever) Randstad 16-11-2023

Bekijk nog meer vacatures