Search
Close this search box.

Parallelweg 123 3903 BG Veenendaal te koop

Redactie Renswoudenieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Renswoude en de omgeving van Renswoude. Zoek de ideale woning in Renswoude.

Meer informatie over Parallelweg 123 3903 BG Veenendaal 

De woning aan de Parallelweg 123 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 559.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 155 m² en staat op een perceel van 521 m². Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Goed geïsoleerde tweekapper met grote garage/multifunctionele ruimte.

De advertentie van de woning aan de Parallelweg 123 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Renswoude en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Parallelweg 123

Postcode en woonplaats

3903 BG Veenendaal

Woonoppervlakte

155 m²

Perceeloppervlakte

521 m²

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 559.000 k.k.

Interesse in Parallelweg 123 3903 BG Veenendaal

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Diepeveen Makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Parallelweg 123.

Ben je op zoek naar een makelaar in Renswoude, bekijk dan zeker even deze makelaars in Renswoude.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Parallelweg 123 3903 BG Veenendaal