Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Schadijk 30 3905 XC Veenendaal te koop

Redactie Renswoudenieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Renswoude en de omgeving van Renswoude. Zoek de ideale woning in Renswoude.

Meer informatie over Schadijk 30 3905 XC Veenendaal 

De woning aan de Schadijk 30 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 435.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 105 m² en staat op een perceel van 199 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Welkom bij deze tweekapper waar je hart sneller van gaat kloppen!

De advertentie van de woning aan de Schadijk 30 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Renswoude en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Schadijk 30

Postcode en woonplaats

3905 XC Veenendaal

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

199 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 435.000 k.k.

Interesse in Schadijk 30 3905 XC Veenendaal

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Ginkel Bemmelen NVM Makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Schadijk 30.

Ben je op zoek naar een makelaar in Renswoude, bekijk dan zeker even deze makelaars in Renswoude.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Schadijk 30 3905 XC Veenendaal